Lustre din frânghie?

 

Screen Shot 2016-06-08 at 21.07.55

Produsele plase.net au cele mai diverse întrebuințări: sport, pescuit, construcții, agricultură și multe altele. Dar cel mai mult ne plac ideile de amenajări interioare 🙂

Acum câteva luni am primit o solicitare interesantă de la Roxi Costea, Arhitect de Interior si Graphic Designer la Orlla Design. Doamna arhitect era interesată de frânghiile noastre de cânepă și ne-a trimis pe Facebook Messenger câteva imagini cu lustre confecționate din frânghie. Iată-le:

 

Ne-a plăcut entuziasmul doamnei Costea și bineînțeles că i-am livrat frânghia imediat. Am vrut să vedem ce iese. Mai ales că ni s-a părut o idee super! Și iată ce a ieșit:

Franghie mana curenta

Franghie – mana curenta

Frânghia de cânepă este un produs cu un aspect rustic folosit inclusiv la amenajări interioare și exterioare. În general, l-am livrat clienților care îl foloseau pentru mâini curente, ca în imagine.

Iată însă că persoanele creative îi pot găsi foarte multe alte întrebuințări 🙂

Pentru lustre, doamna arhitect a despletit frânghia pentru a crea un aspect și mai interesant. Conductorii electrici sunt petrecuți prin interiorul frânghiei, iar la capăt a fost montat fasungul, ascuns de franjurii de cânepă. Frânghia, împreună cu suportul pentru conductorul electric, se pot modela pentru a obține cele mai diverse forme.

Dacă doriți să achiziționați astfel de frânghie, o puteți face pagina produsului. Prețul este foarte mic, între 12 și 24 lei/m în funcție de diametru.

Așteptăm în continuare ideile voastre și dacă aveți un proiect interesant, vă asigurăm de tot sprijinul nostru. Suntem tare curioși ce solicitări noi vom primi!