Despre noi

dl ing. Costică Dobre

Am pornit acest proiect, plase.net, cu intenţia de a oferi atât cele mai bune produse din plasă de pe piaţă, dar şi consiliere adecvată clienţilor care doresc să achiziţioneze exact ceea ce este potrivit pentru ei în desfășurarea oricăror activităţi de agrement sau profesionale.

Experienţa de peste 35 de ani în domeniul confecţionării şi comercializării plaselor m-a determinat să continui în dezvoltarea acestei afaceri, online şi offline, având convingerea că pot derula o activitate de succes bazată pe profesionalism şi respectul pentru clienţi. Consider că experienţa şi consultanţa pe care putem să le oferim clienţilor noştri împreună cu preţurile de producător pe care le practicăm sunt adevăratele atuuri în oferirea unor servicii la înalte standarde de calitate.

Aş dori să amintesc şi de tradiţia Galaţiului în confecţionarea năvoadelor şi setcilor. Primele năvoade au fost confecţionate la Galaţi în urmă cu peste 80 de ani. Firma noastră este păstrătoarea şi continuatoarea acestei tradiţii. Depunem eforturi pentru a nu se pierde acest meşteşug foarte puţin răspândit în România. Lucrătorii noştri sunt în mare parte lipoveni care au învăţat meseria de la părinţi, iar toate produsele noastre sunt croite manual de către aceştia din plasă de poliamidă de cea mai bună calitate.

Garantez, astfel, personal pentu calitatea produselor noastre! Clienţii noştri beneficiază de garanţie pentru produsele achiziţionate şi transport gratuit prin curier pe întreg teritoriul României. Veţi găsi întotdeauna în noi un partener care nu face rabat de la calitatea produselor şi dispus să va acorde cele mai bune sfaturi!

Vă aşteptăm! Cu deosebit respect, Ing. Costică DOBRE

Manager SC PLASE SPORTIVE SRL tel. 0745 00 85 52

  

Date firmă

SC PLASE SPORTIVE SRL Str. Ovidiu nr. 5, bl. M12, ap. 2, Galaţi, jud. Galaţi, 800080 Nr. Registrul Comerţului J17/527/2011 Cod Unic de Inregistrare RO 28387790 cont IBAN RO23RNCB0141121407190001 – Banca Comercială Română, sucursala Galaţi plase.net este o marcă a SC PLASESPORTIVE SRL

Suntem prezenți pe e-licitatie (SEAP).e-licitatie

 

Premiu IMM Camera de Comerț

Premiu IMM Camera de Comerț