Cum Cumpăr?

Plase.Net recomandă utilizarea responsabilă a produselor din plasă și nu încurajează braconajul. Utilizarea plaselor de pescuit industrial fără permis și a plaselor monofilament este interzisă și pedepsită de legea penală.

Puteți să comandați produsele Plase.Net folosind una din următoarele opțiuni:

 1. Folosind coșul de cumpărături.

  Detalii

  cos cumparaturiPentru a comanda trebuie să:

  • Alegeți produsul dorit apoi să apăsați butonul „Adăugă în coş”. Va apare o notificare în bara din partea de sus a paginii care vă confirmă faptul că produsul a fost adăugat în coș, precum și opțiunile ”Vezi coş” și ”Finalizare comandă”. Produsul ori produsele adăugate, împreună cu cantitatea și prețul aferent vor apare în ”Coșul de cumpărături” din bara partea de sus.
  • Dacă apăsați butonul „Vezi coș” veți accesa o pagină care cuprinde produsele adăugate în coş împreună cu detalii referitoare la denumire, preţ, cantitate, total de plată, TVA, livrare. Puteţi modifica aceste informaţii dacă doriţi, apăsând apoi butonul actualizare coș. Deasemenea puteți aplica un ”cupon” ori cod de reducere.
  • Dacă faceți click pe “Finalizare comandă”, se va deschide un formular de comandă unde puteți reverifica detaliile produselor dvs, prețul și puteți introduce un eventual ”Cupon de promoție” ori cod de reducere. Deseori magazinul nostru va furniza astfel de ”Cupoane de promoție” clienților în funcție de promoțiile active. Vă rugăm să completați cu atenție câmpurile din formularul de comandă. Dacă datele de livrare sunt identice cu datele de facturare faceți click pe opțiunea ”Livrează la adresa de facturare”. Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii. Dacă doriți emiterea unei facturi pe persoană juridică, vă rugăm să completați câmpurile suplimentare respective (CUI, Reg. Com, IBAN, nume firmă). Vă rugăm să acordați atenție deosebită adresei de email și numărului de telefon pentru a vă putea contacta ulterior pentru confirmarea comenzii. Pentru a comanda nu este nevoie să fiți înregistrat, dar dacă vă faceți cont la plase.net, datele dvs de facturare/livrare vor fi salvate în contul dvs și vor fi completate automat la următoarea comandă de pe site-ul nostru. Mai mult, veți avea acces la secțiunea ”Istoric cumpărături” unde veți putea vedea starea comenzii dvs. Vă puteți înregistra sau conecta la site-ul Plase.Net folosind inclusiv serviciile de autentificare ale Facebook, Twitter, Google şi Yahoo. După ce ați verificat comanda și detaliile introduse, faceți click pe butonul „Plasează Comanda” pentru a transmite comanda dvs.
  • La “Modalități de plata”, selectați ”Plată la Destinație » Ramburs” sau ”Plată Mobilpay”, pentru plata online, prin card bancar.
  • Pentru a putea transmite comanda trebuie să bifați opțiunea ”Am citit și accept Termenii și Condițiile” și apoi să faceți click pe butonul ”Trimite comanda”.
  • Dacă optați pentru plata prin card bancar, se va deschide pagina securizată a portalului de plată mobilpay.ro®, unde veţi introduce datele card-ului dvs, conform formularului. Toate datele transmise si primite între dumneavoastră si mobilpay.ro® sunt criptate cu un cod de 256 biti şi sunt certificate astfel încât nimeni nu poate vedea detaliile tranzacţiei (nici chiar noi). Mobilpay procesează plăţile cu cardul cu opţiunile 3D Secure, Verified by VISA. SC PLASESPORTIVE SRL/plase.net nu are acces şi nu colectează informațiile respective. Plata prin card nu presupune costuri suplimentare din partea dvs. După introducerea datelor pe portalul mobilpay veți fi redirecționat înapoi pe site-ul plase.net unde veți fi informat asupra stării comenzii.
  • În cel mai scurt timp posibil veți primi un email de confirmare și veți fi contactat telefonic de un reprezentant plase.net pentru a confirma detaliile comenzii și a datelor de livrare.

 2. Folosind formularul de contact.

  Detalii

  Formular contactPentru a comanda, trebuie să:

  • Alegeți produsul dorit și faceți click pe butonul „Vă rugăm să ne contactați” din pagina produsului sau pe butonul „Contact” din meniul principal al site-ului.
  • Veți fi redirecționați către pagina de contact unde trebuie să completați formularul respectiv. Vă rugăm să completați cu atenție datele dvs. Pentru siguranța datelor dvs, pagina formularului este securizată prin SSL (conexiune criptată).
  • După transmiterea formularului, veți fi contactat imediat telefonic sau prin email de un reprezentant Plase.Net pentru consiliere și finalizarea comenzii.

 3. Prin email la [email protected].

  Detalii

  Pentru a comanda trebuie să:

  • Trimiteți un email la adresa [email protected] specificând produsele dorite și datele dvs de contact

 4. Telefonic la 0745 00 85 52.

  Detalii

  Pentru a comanda trebuie să:

  • Sunați la telefonul 0745 00 85 52. Sunați la acest număr disponibil în fiecare zi de la 08.00 la 22.00 pentru a comanda orice produs din plasă. În plus puteți primi consultanță gratuită pentru achiziționarea produselor dorite.

Produsele al căror preț nu este afișat pot fi comandate numai folosind formularul de contact, prin email sau telefonic, deoarece nivelul de complexitate al opțiunilor tehnice care pot fi personalizate (tip sfoară, ochi, material, croială, dimensiuni, culoare etc) face foarte dificilă standardizarea pentru listarea cu preț fix pe site.
Livrarea tuturor produselor pe întreg teritoriul României se face prin curierul rapid Fan Courier sau Cargus. Costul livrării (transportul) este suportat de noi. Produsele pot fi ridicate personal şi de la sediul SC PLASESPORTIVE SRL din Galaţi, str. Ovidiu nr. 5, bl. M12, ap. 2, tel.: 0745008552. Toate preţurile afişate includ TVA şi orice alte taxe. În cazul in care sunteți nemulțumit de produsele noastre, le puteți returna conform ”Termenilor și condițiilor”.  

Reprezentanții Plase.Net au o experiență îndelungată în producția, comercializarea și utilizarea produselor din plasă și puteți beneficia de consultanță în alegerea produselor care răspund nevoilor dvs.

Vă mulțumim și așteptăm comenzile dvs!