Întrebări Frecvente

Î.: Din ce material sunt confecţionate plasele?
R.: Plasele sunt confecţionate din poliamidă (PA), material sintetic rezistent la radiaţia ultravioletă (UV) şi cu perioada de autodistrugere de peste 20 de ani.
Î.: Am comandat un produs din plasă dar dimensiunile plasei pe care le-am măsurat nu corespund cu cele de pe site. Ce se întâmplă?
R.: Dimensiunile plasei afișate site sunt măsurate când plasa este destinsă (în lucru). Când plasa se întinde, dimensiunile acesteia se măresc cu aproximativ 75%. De exemplu, o plasă pentru năpatcă de 3m x 3m destinsă (în lucru) poate ajunge la 4m x 4m când este întinsă.
Î.: De ce unele produse au preţul “0,00 RON”?
R.: Astfel de produse sunt disponibile numai la comanda telefonică sau folosind formularul de contact. Gradul lor de complexitate şi multiplele caracteristici tehnice personalizabile nu permit listarea lor în site cu preţ fix. Pentru a comanda astfel de produse, vă rugăm să ne contactaţi pentru stabilirea tuturor detaliilor şi pentru consiliere. Personalul nostru are o experienţă deosebită în utilizarea, confecţionarea şi comercializarea acestor produse.
Î.: Preţurile produselor conţin şi TVA?
R.: Da, toate preţurile includ TVA.
Î.: Trebuie să plătesc, suplimentar, transportul produselor?
R.: Nu, transportul pentru orice produs de pe plase.net este gratuit.
Î.: Firma dvs produce şi/sau comercializează plase monofilament?
R.: Nu. Conform art. 64 lit. k) din OUG nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, cu modificările şi completările ulterioare, producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament constituie infracţiune şi se sancţionează cu amendă de la 6.000 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani. Plasele comercializate de noi sunt confecţionate din poliamidă, un material foarte durabil, care nu răneşte peştele şi care este superior din punct de vedere calitativ nylonului din care sunt confecţionate plasele monofilament.