Transport Gratuit!

plase-transport-gratuitToate produsele Plase.Net comandate se livrează gratuit în toată ţara, utilizând serviciile de curierat rapid Fan Courier sau Cargus. Gratuitatea se aplică numai comenzilor cu o valoare mai mare de 200 de lei.

În cazul în care serviciile de curierat nu livrează în anumite localităţi rurale ori percep costuri suplimentare de livrare, produsele comandate pot fi ridicate de la centrele zonale cele mai apropiate ale Fan Courier sau Cargus (situate în cel mai apropiat oraş). În funcţie de opţiunea clienţilor, putem livra produsele şi prin Poşta Română.

Termenul de livrare al produselor este, de regulă, între 3 şi 5 zile de la comandă, cu excepţia produselor de mari dimensiuni ori de volum foarte mare care implică un termen de manoperă mai îndelungat.

Produsele se afla in ambalajul sigilat al Plase.Net si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Costul livrării produselor în străinătate este variabil şi poate fi stabilit de comun acord, în funcţie de metoda de transport aleasă.

Produsele pot fi ridicate personal şi de la sediul SC PLASESPORTIVE SRL din Galaţi, str. Ovidiu nr. 5, bl. M12, ap. 2, tel.: 0745008552