Record de Vânzări și Coreografie 3D cu Plase.Net

Hei nu ne-am mai auzit de ceva vreme! În ultima lună am avut un volum record de vânzări, cu 150% mai mult decât în luna aprilie 2013 și pentru asta dorim să vă mulțumim. În lunile ce urmează vom avea niște surpize faine pentru voi. Cele mai vândute luna aceasta au fost plasele textile vrac din poliamidă și ața pescărească din poliamidă, ceea ce nu ne surprinde, date fiind prețurile foarte competitive și înclinația clienților noștri către bricolaj și creativitate.

Însă o surpriză deosebită a venit acum vreo 3 săptămâni de la galeria Dinamo. Dinamoviștii au ales Plase.Net pentru a pune în „operă” ceea ce presa a numit „o coreografie 3D magnifică” cu ocazia eternului derbi Dinamo-Steaua (1-1) din 17 aprilie din Cupă. Peluza PCH a folosit plasele din poliamidă cu ochi de 13 cm comercializate de noi ca suport pentru caracterele din desenele animate care au plutit deasupra publicului la meci. Am fost super impresionați. Clipul de mai jos credem că este grăitor.

Noi nu suntem neapărat dinamoviști, așa că așteptăm și alte comenzi, poate, de la alte galerii 🙂 Chiar, voi ce utilizare ați da unui balot de plasă? O folosiți la pescuit, sport, amenajări interioare, în gospodărie? Ne-ar plăcea să aflăm ideile voastre.

P.S. Ați văzut micul widget din stânga paginii? 😉