Planuri pentru 2014

NewsletterNewsletter Plase.Net #1/2014

Echipa Plase.Net vă urează un an nou mai bogat şi mai voios! Avem planuri mari pentru 2014 şi am vrea să vi le facem cunoscute:

1. Dezvoltarea catalogului de produse.
Plase.Net împlinește 4 ani în 2014 și, pe măsură ce capacitatea noastră a crescut și va creste în perioada următoare, vom lansa, împreună cu partenerii noștri mai multe produse noi din plasă textilă pentru pescuit și sport. Vom avea produse noi şi atractive şi la categoria Amenajări Interioare.

2. Lansarea unor versiuni ale site-ului nostru în limbile maghiară și engleză.
Dorim să facilităm accesul clienților noștri vorbitori de limbă maghiară (cărora le mulțumim și pe această cale pentru comenzi!) la produsele din catalog. În plus, ar fi frumos să promovăm calitatea europeană a produselor Plase.Net și la nivelul UE.

3. Construirea comunității Plase.Net.
Dorim să intensificăm dialogul cu voi, clienții noștri fideli, prin crearea unor noi oferte personalizate în funcție de solicitările voastre și prin oferirea reduceri substanțiale, inclusiv prin Newsletter-ul nostru. Şi nu uitați să ne urmăriți și pe rețelele de socializare preferate pentru că vom avea surprize plăcute în 2014.

Cu permisiunea dvs vă vom ține, în continuare, la curent, cu implementarea planurilor noastre pe parcursul anului.Între timp, nu uitați de promoțiile noastre.