Ne-am mutat!

Login Plase.Net
Începând de astăzi, 21 august 2011, plasesportive.ro devine plase.net.

Încercăm prin noul magazin online să prezentăm, cu lux de amănunte, fiecare produs sau tip de produs comercializat. Fiecare categorie de produse – Plase și articole sportive, Plase de pescuit și Sfori și frânghii – cuprinde o listă a produselor din plasă împreună cu descrierea și imaginile aferente.

Magazinul lansat astăzi pe noul domeniu, plase.net, permite clienților să găsească și aleagă cu ușurință produsul din plasă căutat. Mai mult, clienții au la dispoziție posibilitatea de a plăti direct cu cardul bancar, folosind sistemul securizat mobilpay.ro sau de a plăti ramburs la curierul Cargus. Transportul este gratuit pentru toate produsele de pe site.

Pentru produsele ale căror prețuri nu sunt afișate, clienții ne pot contacta telefonic la numărul 0745 00 85 52 sau folosind formularul de contact. Astfel de produse pot fi personalizate după un număr foarte mare de parametri (material, dimensiune, culoare, diametru fir, mărime ochi) astfel încât să corespundă 100% nevoilor clienților.

Mai multe detalii privind funcționalitatea site-ului și opțiunile aflate la dispoziția clienților se găsesc în secțiunile ”Termeni și condiții”, ”Cum cumpăr?” și ”Întrebări frecvente”.

Reprezentanții SC PLASESPORTIVE SRL, operatorul site-ului, au experiență îndelungată în confecționarea, utilizarea și comercializarea produselor din plasă și vă pot consilia în ceea ce privește tipul și caracteristicile produselor care vă sunt necesare.

Vă așteptăm!