Terenul de golf Stejarii Country Club amenajat împreună cu Plase.Net

Investiția domnului Ion Țiriac din pădurea Băneasa, inaugurată sâmbătă, 14 septembrie, în valoare de peste 18 milioane de euro, a fost prezentată pe larg de media din România. Într-adevăr, noul Country Club arată ca un OZN, întregul concept fiind creația unor prestigioase companii de arhitectură și design din Europa.

Clubul cuprinde terenuri de tenis, squash, piscine, inclusiv un bazin olimpic, centru fitness, spa, săli de conferințe, asigurând facilități pentru practicarea a cel puțin 10 discipline sportive, printre care înot, tenis şi golf. Driving range-ul de golf din cadrul Stejarii Country Club dispune de 28 de standuri pentru exersarea loviturilor lungi și scurte.

Suntem mândri că Plase.Net a fost unul din furnizorii importanți pentru Stejarii Country Club, livrând o importantă cantitate de plasă, sub formă de panouri din poliamidă pentru amenajarea terenului de golf, împreună cu consultanța aferentă. Plasele au fost croite la comandă, conform specificațiilor stabilite împreună cu clientul.

Le mulțumim partenerilor noștri de la Stejarii Country Club pentru încrederea acordată și le urăm mult succes în activitate.

surse imagini: ProSport.ro, EVZ.ro, stejariicountryclub.ro